Search
Generic filters
Search
Generic filters

PUTTERS

Hos oss på CervinGolf hittar du putters för just dig. Puttning handlar om att få den rätta känslan, och den perfekta puttern beror helt på vilken typ av spelare du är.  Vi har putters från ledande tillverkare som TaylorMade, Scotty Cameron och Odyssey.

Om möjligt rekommenderar vi att du kommer in till vår butik på Enköpings Golfklubb för en custom fitting, där vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta rätt golfklubbor för just dig. Spana in vårt breda sortiment för den aktiva golfspelaren!

Vikten i att kunna hantera putters

Att vara duktig på att putta kan vara väldigt avgörande. Att kunna sätta bollen på både kort avstånd men även lite längre avstånd, menar ungefär 5 meter. Puttning är slutspurten på ett golfhål och därmed blir det avgörande. Behöver du extra hjälp med puttning kan du kontakta oss för att boka en lektion med en av våra utbildade tränare. Boka här

Vårat putter utbud

Våra klubbor är från de fantastiska märkena TaylorMade och Titleist. Vi har putters i alla prisklasser och för alla nivåer. Kika in vårat utbud och hitta de perfekta klubborna för dig oavsett nivå.

Vilken putter är bäst?

Alla golfspelare har olika tekniker, slår olika hårt och gillar olika klubbor. Det väldigt många olika typer av putters. Bortsett från utseendet så brukar den största skillnaden vara vikten på huvudet samt träffyta. Vissa gillar när de inte behöver ta i lika mycket och använder därmed en tyngre klubba medan vissa gillar att ha mer kontakt med bollen och använda en smalare klubba.

Vad är viktigt med putters?

För många är puttern en ganska tråkig klubba i jämförelse med andra klubbor. Utseendet kan vara viktigt då man inte vill störa sig på att sin egen putter är ful. Man vill försöka att inte ha några störningsmoment över huvud taget när man ska slå. Sedan är det viktigt att man vet hur hårt man brukar slå och anpassa sitt köp efter vikt och längd på klubban.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.