Följ med på våra uppskattade golfresor

Vårens resor startar med nio veckor i Algarve och vackra Quinta do Lago.

I höst förlängs säsongen med spelresor till Grekland, Costa Navarino, Meloneras och paradisön Mauritius.
Nyhet! I jan/feb 2019 åker vi till vackra Sydafrika.

Våra Resmål
Mauritius

Mauritius, Heritage Le Telfair*****
Följ med till fantastiska Mauritius i Indiska oceanen. Drömresan som bara måste upplevas!
Boende på 5-stjärniga Heritage Le Telfair. Ett lyxigt hotell i koloniansk stil med härlig kritvit strand längs med det vackra havet. Resorten har fått utmärkelsen som världens bästa golfresort, vilket säger en hel del om den fantastiska anläggningen. I resan ingår Gourmet Bliss, en all inclusive deluxe, med flera à la carte restauranger att välja mellan. Aktiviteter som segling, cykling, kajak och snorkling mm ingår för alla hotellgäster.

Under hela vistelsen ingår det obegränsat med golf. Du väljer själv hur mycket du vill spela. Golfträning ingår för er som önskar. Det erbjuds flera pass, och du väljer själv vilka du är med på. Upplev också skillnaden med coachning på banan!

Resedatum 2018
24 november – 8 december

Ytterligare info kommer inom kort, men det går redan nu bra att prelboka för att garantera plats.
Resan säljs och marknadsförs av Golf Plaisir/Pro Tours

Meloneras

Meloneras, Lopesan Baobab*****

Ett perfekt sätt att förlänga säsongen! Följ med på den uppskattade resan till härliga Meloneras. Hotellet är ett riktigt fint lyxhotell i afrikansk stil. Resorten har ett fantastiskt poolområde för härliga eftermiddagar. Hotellet är känt för den riktigt goda middagsbuffén som slår det mesta. Anläggningen ligger i anslutning till den vackra strandpromenaden, med mysiga barer och restauranger.

Golfen spelas på Meloneras GC. Gran Canarias vackraste bana, med riktigt fina vyer. Första nio är klassisk parkbana och sista nio spelas längs med havet. En riktigt bra bana som passar alla golfare oavsett nivå.

Resedatum 2018
3 november – 10 november
10 november – 17 november

Ytterligare info kommer inom kort, men det går redan nu bra att prelboka plats.

Resan säljs och marknadsförs av GolfPlaisir/Pro Tours

Costa Navarino

Costa Navarino, The Westin Costa Navarino Golf Resort *****
The Westin Costa Navarino är en resort av riktigt hög klass precis utanför Kalamata. Resorten är uppbyggd som en liten by precis vid havet. På hotellet erbjuds flera olika aktiviteter, och det finns flera trevliga restauranger och barer.

Anläggningen har två banor med helt olika karaktär, båda med riktigt hög kvalité. Dunes Course är en bana med generösa fairways och imponerande greenområden. Banan ligger precis intill hotellet.

Bay Course är en vacker bana med fantastiska vyer. Nästan samtliga hål med utsikt över den vackra bukten Navarino. Banan ligger ca 7 km från hotellet (fri transport).

Resedatum 2018 
28 september – 6 oktober
6 oktober – 13 oktober, FULLBOKAD
13 oktober – 20 oktober

Ytterligare info kommer inom kort, men det går redan nu bra att prelboka plats.

Resan säljs och marknadsförs av Cervin Travel

Algarve

Algarve

Starta säsongen rätt! Följ med på de uppskattade resorna. Vi flyger med SAS Plus  till vackra och exklusiva Quinta DO Lago på Algarvekusten i Portugal. Vi fortsätter med vårt uppskattade upplägg med tidigare starttider. Före spel ingår träning/uppvärmning för er som önskar. Vi är två PGA pro på plats för att maximera just din träning. All träning utgår ifrån den teknik du har idag. Vi kommer också att utveckla spelstrategin då den största delen av träningen sker på banan. Upplev skillnaden med spellektion och coachning på banan. Till kvällen blir det gemensam middag och massor av trevligt!

Conrad Algarve *****
Ett exklusivt hotell i Quinta do Lago området. Att bo på Conrad är en upplevelse i sig, service och kvalité som slår det mesta. Hotellet ligger endast 5-min från banorna med transfer (ingår). Gångavstånd ifrån hotellet finns ett mindre köpcenter med butiker och restauranger. Området Quinta do Lago är känt för sina fina natur och det vackra naturreservatet Rio Formosa.

Golfbanorna
Vi kommer att spela tre olika banor. Quinta do Lago North, Quinta do Lago South och Laranjal. Tre riktigt fina och påkostade banor av klassisk karaktär. Kända för sin fina kvalité. Vinnare av bästa golfupplevelse både 2015 och 2016 av World Golf Awards.

INFOBLAD QUINTA DO LAGO

Resedatum, vecka 10, 11, 12, 13, 14, 15, 15, 17 och 18  – FULLBOKAT

För ytterligare info om hotellet och banorna se
www.quintadolago.comwww.conradalgarve.com

Resan säljs och marknadsförs av Cervin Travel.

Om din resa
Resevillkor

Nedan gäller vid bokningar som görs med resor som utförs av Cervin Travel. För resorna som levereras av GolfPlaisir/Pro Tours gäller deras resevillkor och allmänna bestämmelser.

Vid bokning av resa sker inbetalning av anmälningsavgift.

Kontrollera att för- och efternamn på fakturan överensstämmer med vad som står i era pass (mellannamn behöver ej vara med). Vid eventuell namnändring efter delinbetalningen tillkommer den merkostnad som flygbolaget tar ut. Resan bekräftas genom att betala delinbetalningen. Vid avbokning senare än 70 dagar innan avresa debiteras 100 % av resans pris. CervinTravel tillämpar de allmänna resevillkoren enligt rekommendationer från Svenska Resebyråföreningen. I och med att man gjort delbetalningen har man godkänt villkoren för resan.

Vi rekommenderar att kontrollera ert försäkringsskydd inför resan. Det går också mycket bra att betala med kort för att ta del av eventuella kortförsäkringar. Kom också ihåg att kontrollera att du har ett giltigt pass inför resan, CervinTravel ansvarar ej för följderna av ej giltigt pass vid avresa.

Betalning

Delinbetalningen görs senast 20 dagar efter fakturadatum. Slutbetalningen görs senast 20 dagar före avresa. Vid betalning vänligen uppge fakturanummer. Det går också mycket bra att betala resan med kort. För kortbetalning kontakta oss på 073-987 10 08.

Flyg

Flygtiderna är preliminära och kan ändras på kort varsel. Kontrollera alltid flygtiderna på färdbeviset/flygbiljetten. Flygbiljetterna skickas ut via mail 7 – 14 dagar innan avresa. OBS! Har du ej erhållit biljett 7 dagar före avresa vänligen kontakta oss. Bokar ni anslutningsflyg rekommenderar vi att boka ombokningsbara biljetter, alternativt med god marginal. CervinTravel är inte ansvarig för merkostnader i samband med ändrade flygtider. Det är alltid flygtiderna på färdbeviset/biljetten som gäller. CervinTravel ersätter inte för ändrade flygtider, flyg- eller bagageförseningar.

Cervin Travel är medlemmar i Svenska resebyråföreningen och ställer lagstadgade garantier till Kammarkollegiet.

Vi följer Svenska resebyråföreningens rekommenderade resevillkor. För ytterligare info se SRFs villkor för paketresor