Föregående
Nästa

Sydafrika

Följ med till vackra Sydafrika. En resa med golf, vin och safari.

Resedatum: 22 jan – 5 feb 2022

Vi startar resan i Kapstaden med 4 nätter på The Vineyard. Därefter tar vi oss längs garden route ner till Gondwana för safari. En riktigt häftigt upplevelse! Vi kommer därefter att bo hela 5 nätter på fantastiska Fancourt. På Fancourt är båda banorna inom gångavstånd och det finns möjlighet för massor av golf, träning, sol och bad. Efter Fancourt åker vi upp till Waterfront där vi spenderar de två sista nätterna.

Vi kommer att spela riktigt fina banor som Pinnacle Point, Steenberg, Erinvale, Clovelly, Fancourt Outeniqua samt två rundor på Fancourt Montagu.

Vi har också bokat in vinprovningar samt utflykt till Cape Point och Table Mountain. En resa som innehåller allt! Under resan har vi vår egna chaufför och guide med.

Uppvärmning med träning före spel och vi är också med och coachar på banan.  En perfekt start på säsongen!

På länken nedan finner ni all info om resan, vår resrutt och vilka hotell vi kommer att bo på.

Sydafrika 2022

Pris:  45 900 kr / person

Arrangör för resan är Golfturen

Skulle det vara så att det inte går att resa pga att UD avråder, eller att rådande omständigheter på resmålet gör att det inte går att leverera paketresan i sin helhet, återbetalas självklart hela beloppet.

Vid funderingar om resan är det bara att kontakta oss. Det går också bra att kontakta Ludvig på Golfturen, ludvig@golfturen.se

Meny

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.