Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFSKOR FÖR HERR

Vi vill att våra golfskor för herr ska vara anpassade efter hur du är som golfspelare, både för din personliga smak och för din komfort. Vi har golfskor från ledande skotillverkare som Ecco, FootJoy och Adidas.

Funktion och stil är det vi satsar på när det gäller skor för golfbanan. 

Spana in vårt breda sortiment för den aktiva golfspelaren!

e172ffb4bcfa4b57abd4277a2fc32be9

Golfskor i alla prisklasser

Vårt utbud av golfskor finns i massor olika modeller med olika specifika funktioner. Vi har skor i alla olika prisklasser som låter dig som golfspelare oavsett nivå hitta den perfekta skon i din prisklass.

Våra olika funktionsspäckade golfskor för herr

Vi har många olika golfskor med hjälpande funktioner som kan hjälpa dig på golfbanan som till exempel vattentäta skor, skor med förstärkningar som stabiliserar ditt grepp om marken. Vi har även golfskor med ett patenterat dämpningssystem som tillåter skon att absorbera stötar och återföra energi.

Vilka golfskor för herr är bäst?

När det kommer till golfskor handlar det om vilken typ av sko som passar din fot och hur bekväma du tycker de är. Det finns inte riktigt ett par skor som är ”bäst”. Vilket utseende du vill ha men även vilka funktioner du söker efter i dina skor. Kika in våra FootJoy och Ecco skor och hitta de perfekta skorna för dig,

Måste man ha golfskor på golfbanan?

Man behöver inte ha skor anpassade för golf på golfbanan men det är något alla golfkunniga och utövande spelare skulle rekommendera. 

Får man bättre grepp med golfskor?

Golfskor har en speciell sula som gör att du får bättre grepp när du rör dig i golfmiljön. De är anpassade efter golfbanornas höjd och markförändringar, gräs och lera. I och med detta har du betydligt bättre grepp och kan fokusera mer på hur du ska träffa bollen och ha en fin sving. Har man vanliga skor finns det en underliggande oro att halka vilket man vill förebygga.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.