Search
Generic filters
Search
Generic filters

DRIVER

Slå längre drives med ny driver! Hos oss på CervinGolf hittar du golfklubbor från ledande tillverkare som Taylor Made, Titleist, Cobra och Callaway

För att du ska bli så nöjd som möjligt rekommenderar vi att du kommer in till vår butik på Enköpings Golfklubb för en custom fitting, där vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta rätt golfklubbor för just dig.

Finns den klubban du önskar inte i vår webshop, kontakta oss så beställer vi den till dig. 

Vikten av en kvalitativ driver

Att ha ett bra driverspel kan vara avgörande. Att starta på bästa möjliga sätt ger dig så bra förutsättningar som möjligt. Därför är det viktigt att ge dig själv bästa möjliga förutsättningarna. Kika in vår webshop och hitta de perfekta golfklubborna för dig.

Vårat driver utbud

Våra klubbor är från världskända leverantörer som Titleist, TaylorMade och Cobra. Vi har klubbor för dam och herr, vänster- och högerspelare i alla prisklasser för alla nivåer. Hitta din perfekta driver hos oss på CervinGolf.

Hur långa ska en driver vara?

Detta beror också lite på vad du har för typ av sving, om du brukar stå lite närmre bollen eller lite längre ifrån bollen. Men det man säger är “vanligt” är 45,5 tum för herr, alltså 115 cm. Medan för dam 44,5 tum som då blir 113 cm. Detta ska då vara längden mellan handleden och golvet.

Hur långt slår man med en driver?

En manlig golfspelare som scorar omkring 95 slag slår i snitt 175 meter. Medan en kvinnlig golfspelare som scorar omkring 100 slag slår i snitt 130 meter.

Vilka drivers är bäst?

Inom golf precis som alla andra saker finns det mycket att välja emellan. Detta handlar bara om vilka märken du föredrar utseendemässigt samt kvalitetsmässigt. Kika in vår webshop och hitta den perfekta drivern för just dig.

 

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.