JÄRNSET

Här hittar du olika järnset från kända leverantörer. Vi har olika varumärken och nära samarbete med flera leverantörer. Vill du ha mer hjälp eller göra en custom är det bara höra av dig till oss på CervinGolf så bokar vi det. 

Maximera min din golf och dina resultat med nya järnklubbor som är anpassade för ditt spel. 

Golfklubbor som slår en boll på gräs

Järnset i alla prisklasser 

Vi har golfklubbor för både dam och herr, höger- och vänsterspelare i alla nivåer. Vi har set i alla prisklasser så kika in vår hemsida och hitta ditt perfekta järnset.

Världskända märken

Vårat utbud är från världskända märken som Titleist och Cobra. Ett kvalitativt järnset kan vara lika avgörande som att ha en driver. Ofta när man använder sina järnklubbor kan bollen ligga i bunkern, i högt eller ojämnt gräs. I och med detta är det viktigt att ha ett järnklubbor man är bekväm med.

Hur många klubbor är i ett järnset?

Oftast består ett järnset av 7 klubbor, järn- 4, 5, 6, 7, 8, 9 och pitching wedge. Ibland ingår en järn 3 också och då blir det 8 klubbor. Men ha i åtanke att du max får ha 14 klubbor i bagen. Hitta de klubbor du är bäst med och ha inga onödiga klubbor som bara ligger och skräpar.

Vilka klubbor i ett järnset är viktigast?

Detta handlar bara om vilka klubbor du själv vill ha och känner att du är bekväm med. Det går alltid att anpassa sig efter distans och underlag. Man kan slå till hårdare med en järn 7 till exempel istället för att använda en järn 6 om du känner dig mer bekväm med din järn 7. Sedan rekommenderas det ju att ha alla klubbor man “ska ha” för att kunna bli mer exakt samt kunna träna på de klubbor man är sämre med.

 

 

 

Meny

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.