Köpvillkor

Orderbekräftelse

När ditt köp genomförts skickar vi en orderbekräftelse till din e-post. I händelse av att denna bekräftelse uteblir och du ej mottagit den samma dag som beställningen utförs kan det innebära att du skrivit in fel e-postadress, och vi ber dig kontakta oss. I samma mail får du en länk till ditt kvitto/garantibevis. Har du betalat via Klarna får du även fakturan till din e-post. När paketet har anlänt till ditt utlämningsställe får du ett SMS om att paketet är redo att hämtas. 

Personuppgifter

Dina kunduppgifter lagras enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnas aldrig ut till tredje part. 

Säte

Proxess AB 

Org.nr: 556845-3285

Kiselvägen 15

746 41 Bålsta

Paket som inte hämtas ut

Om du inte hämtar ut ditt paket inom 14-dagar skickas det tillbaka till oss. Vid händelse av paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig Proxess AB rätten att debitera kostnaden för expeditionsavgift, hanteringskostnader och returfrakt (fn 250 SEK). Dessa paket omfattas ej av ångerrätten.

Reklamationer

Skulle någon vara i din beställning vara skadad eller felaktig kan du reklamera den. Har du inte möjlighet att besöka vår butik ber vi dig maila ditt ärende till oss på info@cervingolf.se och vår kundtjänst kommer återkomma till dig snarast. Ditt kvitto hittar du i ditt leveransbekräftelse-mail och kvittot är ditt garantibevis. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämnden. Garantin omfattar ej transportkostnader. 

Övrigt

För att handla av oss behöver du vara över 18 år. Alla priser är inkl. moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Färgerna på hemsidan kan avvika något från verkligheten. Vi följer konsumentverkets regler för e-handel och returer.

Meny

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.