Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFVÄSTAR FÖR DAM

Vi på CervinGolf erbjuder bekväma och funktionella golfvästar för dam. Funktion och stil är det vi satsar på när det gäller kläder för golfbanan. Väder och vind är ständigt växlande i vårt avlånga land, och vi vill att du ska kunna vara bekväm oavsett om det är trettio grader eller tretton. Därför erbjude

Spana in vårt breda sortiment för den aktiva golfspelaren!

HJB Photos for J.Lindeberg_15

Vårt utbud av golfvästar.

Vädret är ständigt växlande och under golfsäsongen behövs en hel del olika kläder i garderoben för att anpassa sig efter vädret. Därför erbjuder vi på CervinGolf funktionella och bekvämliga golfvästar.

Våra märken

Vårat sortimen innehåller allt du behöver under hela säsongen gällande golfvästar. Våra plagg är bland annat från världskända märken som Röhnisch, Peak Performance, Abacus och många fler. 

Vilka golfvästar för dam finns det?

Det finns i princip allt du kan tänka dig och det du vill ha när du är på golfbanan gällande överdelen av kroppen när det är lite kyligare väder. Vi har båda lite tjockare golfvästar och västar med tunnare material. Kika in vår hemsida och hitta den kompletta golf outfiten för både sommaren men även för kallare tider.

Vilka märken på golfvästar för dam finns det?

Golfkläder generellt tillverkas jättemycket nu för tiden där det utvecklas massor med nya mönster och färger på. Vi har bland annat västar från fantastiska märken som Peak PerformanceAbacusRöhnisch och många fler.

Vad ska man tänka på när man köper golfvästar för dam?

Att spela golf är alltid lika kul så länge allt är frid och fröjd med väder och omständigheter osv. Dessa omständigheter kan man ju styra lite själv med val av kläder om det till exempel regnar lite eller blåser. Därför ska man även ha ett brett utbud hemma när du ska ut på golfbanan, för att kunna anpassa dig efter vädret.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.