Föregående
Nästa

Costa Navarino

Starta säsongen rätt! Följ med på våra uppskattade golfresor. Vi åker till vackra och exklusiva Costa Navarino i Grekland. Nu med två helt nya banor! Costa Navarino Hills.

Vi fortsätter med vårt uppskattade upplägg med starttider på förmiddagen. Före spel ingår träning/uppvärmning för er som önskar.  Vi är två PGA pron på plats för att ge dig bästa starten på golfsäsongen. Vi kommer också att utveckla spelstrategin då den största delen av träningen sker på banan. Upplev skillnaden med spellektion och coachning på banan. Till kvällen blir det gemensam middag och massor av trevligt!

Resorten är uppbyggd som en liten by precis vid havet. På hotellet erbjuds flera olika aktiviteter, och vi har bokat in oss på flera olika restauranger för bästa variation.  

Passa också på att besöka Anazoe, hotellets vackra och prisbelönta SPA anläggning.

Golfbanorna
Till våren kommer vi att spela de två nya banorna på Costa Navarino Hills. Två riktigt fina banor med fantastiska vyer. 

Vi kommer också att spela uppskattade Dunes Course och Bay Course. 

Dunes Course är designad av Bernhard Langer. En bana med hög kvalité och riktigt bra layout. Generösa fairways och imponerande greenområden. Banan följer den typiska grekiska naturen med olivlundar och citrusodlingar. Banan ligger precis intill hotellet.

Bay Course är en mycket vacker bana med fantastiska vyer. Flera av hålen spelas med utsikt över den historiska bukten Navarino. Banan ligger ca 7 km från hotellet (fri transport).

Ca 16 deltagare / vecka.

Turistskatt förekommer. Betalas vid utcheckning.

Resan säljs och marknadsförs av Cervin Travel

INFO

Resan inkluderar:

  • Flyg tur & retur Stockholm  – Kalamata
  • Flygplatstransfer Kalamata
  • 7 nätter i dubbelrum  
  • Halvpension: 7 frukostar och 5 middagar
  • 5 greenfee
  • Golfbil 5 rundor
  • Rangebollar vid träning/uppvärmning
  • Spellektion
  • Fritt låneset från Taylor Made

Pris: 20 995:-

Enkelrumstillägg 3 950:-
Flygtillägg för egen golfbag 800:-

Resedatum våren 2022

vecka 12, 19 mars – 26 mars
vecka 13, 26 mars – 2 april
vecka 14, 2 april – 9  april
vecka 15, 9 april – 16 april

För bokning mejla till veronica@cervingolf.se


 

 

Nedan gäller vid bokningar som görs med resor som utförs av Cervin Travel. För resorna som levereras av GolfPlaisir/Pro Tours, AKI GolfTravel gäller deras resevillkor och allmänna bestämmelser.

Vid bokning av resa sker inbetalning av anmälningsavgift.

Kontrollera att för- och efternamn på fakturan överensstämmer med vad som står i era pass (mellannamn behöver ej vara med). Vid eventuell namnändring efter delinbetalningen tillkommer den merkostnad som flygbolaget tar ut. Resan bekräftas genom att betala delinbetalningen. CervinTravel tillämpar de allmänna resevillkoren enligt rekommendationer från Svenska Resebyråföreningen. I och med att man gjort delbetalningen har man godkänt villkoren för resan.

Vi rekommenderar att kontrollera ert försäkringsskydd inför resan. Det går också mycket bra att betala med kort för att ta del av eventuella kortförsäkringar. Kom också ihåg att kontrollera att du har ett giltigt pass inför resan, CervinTravel ansvarar ej för följderna av ej giltigt pass vid avresa.

Betalning

Delinbetalningen görs senast 20 dagar efter fakturadatum. Slutbetalningen görs senast 20 dagar före avresa. Vid betalning vänligen uppge fakturanummer. Det går också mycket bra att betala resan med kort. För kortbetalning mejla niklas@cervingolf.se för betalningslänk.

Avbokningsregler

Vid eventuell avbokning gäller enligt nedan.

– Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar (4000 kr)
– Vid avbokning 90-60 dagar före avresa betalar resenären 25% av resans totala pris.
– Vid avbokning 59-30 dagar före avresa betalar resenären 50% av resans totala pris.
– Vid avbokning <30 dagar före avresa betalar resenären 100% av resan pris.

Flyg

Flygtiderna är preliminära och kan ändras på kort varsel. Kontrollera alltid flygtiderna på färdbeviset/flygbiljetten. Flygbiljetterna skickas ut via mail 7 – 14 dagar innan avresa. OBS! Har du ej erhållit biljett 7 dagar före avresa vänligen kontakta oss. Bokar ni anslutningsflyg rekommenderar vi att boka ombokningsbara biljetter, alternativt med god marginal. CervinTravel är inte ansvarig för merkostnader i samband med ändrade flygtider. Det är alltid flygtiderna på färdbeviset/biljetten som gäller. CervinTravel ersätter inte för ändrade flygtider, flyg- eller bagageförseningar.

Cervin Travel är medlemmar i Svenska resebyråföreningen och ställer lagstadgade garantier till Kammarkollegiet.

Vi följer Svenska resebyråföreningens rekommenderade och särskilda resevillkor. För ytterligare info se SRFs villkor för paketresor

Meny

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.