Search
Generic filters
Search
Generic filters
Föregående bild
Nästa bild

Costa Navarino

Starta säsongen rätt! Följ med på våra uppskattade golfresor. Vi åker till vackra och exklusiva Costa Navarino i Grekland. Nu med de nyare banorna Navarino Hills och Olympic Course. Totalt spelar vi fyra olika banor.

Vi fortsätter med vårt uppskattade upplägg med starttider på förmiddagen. Före spel ingår träning för dig som önskar. Vi är två PGA tränare på plats för att ge dig den absolut bästa starten på golfsäsongen. Vi kommer också att utveckla spelstrategin då vi är med och spelar på banan. Upplev fördelen med spellektion och coachning på banan. Alltid lika lärorikt då det är där allt händer. Till kvällarna har vi förbokade middagar och alltid lika trevligt!

Westin Costa Navarino *****

Resorten är uppbyggd som en liten by precis vid havet. På hotellet erbjuds flera olika aktiviteter, och vi har bokat in oss på flera olika restauranger för bästa variation. 

Golfbanorna

Vi kommer att spela alla fyra banorna. Dunes Course ligger precis intill hotellet. En bana med generösa fairways och imponerande greenområden. Bay Course spelas med utsikt över Navarino Bay. Magiskt vacker. 

Vi spelar också de två nyare banorna på Navarino Hills, Olympic Course och Hills Course. Två riktigt fina banor designade Olazabal. 

Totalt fyra toppbanor med imponerande layout och fantastiska vyer. 

Våra gruppresor är med ca 16 deltagare per vecka. Boka in vårens resa nu och få en perfekt start på säsongen.

Utöver våra gruppresor säljer vi även individuella golfresor till Costa Navarino. Bara att meddela vid bokning. Det går också bra att samla ihop kompisgänget och reservera en egen vecka. 

Flygtider

6-13, 13-20, 20-27 april  
Arlanda – Kalamata 13:00 – 17:50  
Kalamata – Arlanda 18:40 – 21:30 

Flyget sker med SAS 

Turistskatt förekommer. Betalas vid utcheckning. Resan säljs och marknadsförs av Cervin Travel

INFO

Resan inkluderar:

  • Flyg tur & retur Stockholm  – Kalamata
  • Flygplatstransfer Kalamata
  • 7 nätter i dubbelrum. Westin *****  
  • Halvpension: 7 frukostar och 5 middagar
  • 5 greenfee
  • Golfbil 5 rundor
  • Rangebollar vid träning/uppvärmning
  • Spellektion
  • Fritt låneset från Taylor Made

Pris från: 25 990:- 

Enkelrumstillägg 5 990:-
Flygtillägg för egen golfbag 800:-

Resedatum 2024

vecka 12, 16 mars – 23 mars
vecka 13, 23 mars – 30 mars
vecka 14, 30 mars – 6 april
vecka 15, 6 april – 13 april
vecka 16, 13 april – 20 april 
vecka 17, 20 april – 27 april 

Datum och all info inför 2025 kommer inom kort, men det går redan nu bra att prelboka plats. Planerade datum v 13-17 2025.  

Individuella resor

Utöver våra gruppresor säljer vi även individuella resor till Costa Navarino. Kontakta oss för bokning.  

För bokning mejla till info@cervingolf.se

Nedan gäller vid bokningar som görs med resor som utförs av Cervin Travel. För resorna som levereras av GolfPlaisir/Pro Tours, AKI GolfTravel gäller deras resevillkor och allmänna bestämmelser.

Vid bokning av resa sker inbetalning av anmälningsavgift.

Kontrollera att för- och efternamn på fakturan överensstämmer med vad som står i era pass (mellannamn behöver ej vara med). Vid eventuell namnändring efter delinbetalningen tillkommer den merkostnad som flygbolaget tar ut. Resan bekräftas genom att betala delinbetalningen. CervinTravel tillämpar de allmänna resevillkoren enligt rekommendationer från Svenska Resebyråföreningen. I och med att man gjort delbetalningen har man godkänt villkoren för resan.

Vi rekommenderar att kontrollera ert försäkringsskydd inför resan. Det går också mycket bra att betala med kort för att ta del av eventuella kortförsäkringar. Kom också ihåg att kontrollera att du har ett giltigt pass inför resan, CervinTravel ansvarar ej för följderna av ej giltigt pass vid avresa.

Betalning

Delinbetalningen görs senast 20 dagar efter fakturadatum. Slutbetalningen görs senast 20 dagar före avresa. Vid betalning vänligen uppge fakturanummer. Det går också mycket bra att betala resan med kort. För kortbetalning mejla niklas@cervingolf.se för betalningslänk.

Avbokningsregler

Vid eventuell avbokning gäller enligt nedan.

– Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar (4000 kr)
– Vid avbokning 90-60 dagar före avresa betalar resenären 25% av resans totala pris.
– Vid avbokning 59-30 dagar före avresa betalar resenären 50% av resans totala pris.
– Vid avbokning <30 dagar före avresa betalar resenären 100% av resan pris.

Flyg

Flygtiderna är preliminära och kan ändras på kort varsel. Kontrollera alltid flygtiderna på färdbeviset/flygbiljetten. Flygbiljetterna skickas ut via mail 7 – 14 dagar innan avresa. OBS! Har du ej erhållit biljett 7 dagar före avresa vänligen kontakta oss. Bokar ni anslutningsflyg rekommenderar vi att boka ombokningsbara biljetter, alternativt med god marginal. CervinTravel är inte ansvarig för merkostnader i samband med ändrade flygtider. Det är alltid flygtiderna på färdbeviset/biljetten som gäller. CervinTravel ersätter inte för ändrade flygtider, flyg- eller bagageförseningar.

Cervin Travel är medlemmar i Svenska resebyråföreningen och ställer lagstadgade garantier till Kammarkollegiet.

Vi följer Svenska resebyråföreningens rekommenderade och särskilda resevillkor. För ytterligare info se SRFs villkor för paketresor

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.