Search
Generic filters
Search
Generic filters

METALWOODS

Hos oss på Cervin Golf hittar du metalwoods i toppklass, som passar alla från junior till dam och herr för både höger- och vänsterspelaren. Klubborna kommer från ledande tillverkare som Cobra, TaylorMade, Callaway, och Titleist.

För att du ska bli så nöjd som möjligt rekommenderar vi att du kommer in till vår butik på Enköpings Golfklubb för en custom fitting, där vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta rätt golfklubbor för just dig.

Metalwoods som slår golfbollar

Filtrera

Metalwoods

Varumärke

Herr/Dam

Varför du bör prioritera metalwoods  

Utslaget kan vara det viktigaste slaget i golf då man vill ha en bra start på ett hål för att förbättra sina förutsättningar så man kan fokusera på närspelet. Närspelet är ju ändå det som avgör hålet. Vi har metalwoods för både dam och herr i alla prisklasser från märken som Callaway, Cobra, Taylor Made och Titleist. Kika in vårat bred sortiment och hitta de perfekta golfklubborna för dig.

Metalwoods för alla nivåer

Vårat breda utbud av metalwoods passar alla nivåer, amatör som proffs, junior som senior. Kika in våra webshoppen och hitta de perfekta klubborna för dig för att maximera dina långa slag.

Hur länge håller metalwoods?

Metalwoods är klubbor du inte använder lika ofta som till exempel dina järnklubbor. Därmed behöver du inte byta ut de lika ofta. Man bör kunna använda de i ungefär 4-5 säsonger innan de börjar bli för slitna.

Vilken metalwood är viktigast?

En driver är den vanligaste klubban att använda för utslaget då det är den klubban man kan slå längst med. Om du har problem med din driver så finns det alternativ för utslaget som till exempel en fairwaywood eller en hybrid. En driver är väl generellt den klubban inom kategorin metalwood som används mest.

Vad finns det för metalwoods?

Det finns huvudsakligen drivers, hybrider och fairwaywoods. Sedan finns det olika siffror på dessa precis som på järnklubbor, till exempel finns hybrider som går upp till 7.

 

 

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.