Search
Generic filters
Search
Generic filters

Betalning

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder kontokortsbetalning, fakturabetalning, delbetalning och direktbetalning. För mer information om respektive betalsätt kan du läsa nedan.

FÅ DIN VARA FÖRST BETALA I EFTERHAND

Med Klarna faktura betalar du alltid efter att du har fått hem din beställning, med 14 dagars betaltid från fakturadatum och utan extra fakturaavgift. När din order skickas från vårt lager skickas fakturan samtidigt till dig med e-post. I händelse av utebliven betalning tillkommer en påminnelseavgift. Om du handlat för 60 kronor och uppåt tillkommer 60,00 kronor i påminnelseavgift. Vid fakturabetalning övertar Klarna rätten att få betalt och din betalning går direkt till Klarna. Fakturabetalning är tryggt och smidigt, och du behöver inte uppge några kortuppgifter.

BETALA DIREKT

Med Klarna Betala Direkt kan du överföra en betalning direkt från ditt bankkonto. Har du tidigare registrerat ditt bankkonto för direktbetalning med autogiromedgivande, i samband med ett köp eller på Klarnas hemsida, så kan du enkelt godkänna din betalning med BankID på mobilen. Om det är första gången kan du enkelt registrera dig för direktbetalning och sedan bekräfta med BankID. Vi ger inte ut några bankuppgifter till någon förutom din egen bank.

DELA UPP

För dig som inte vill betala hela summan på en gång är detta betalsättet för dig. Istället kan du betala delar av summan över en kortare period. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Du får en faktura, oavsett antal köp. 

KORTBETALNING

Vi erbjuder även säker kortbetalning med Mastercard/Eurocard, VISA samt American Express, helt utan extra kortavgifter. Klarna är PCI-DSS certifierade för din trygghet. Dina kortuppgifter sparas hos Klarna, vi lagrar inte dina kortuppgifter.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.