GOLFHANDDUKAR

Ibland styr vindarna och bollen hamnar i bunkern istället för på greenen – då behöver du ha din golfhandduk redo för att rengöra golfbollen. Golfhanddukar hjälper din utrustning att hålla högsta kvalitét, använd den för att putsa både dina golfklubbor och golfbollar skinande rena för att nå toppenresultat.

Fäst handduken på din golfbag för att ha den tillgänglig under hela spelet. Våra handdukar är tillverkade i absorberande material.

golf, swing, texas tech

Vårt utbud av golfhanddukar

Vädret är ständigt växlande och under golfsäsongen behövs en hel del olika tillbehör för att hjälpa till att hålla utrustningen i bästa skick.. Därför erbjuder vi på CervinGolf funktionella och snygga golfhanddukar.

Våra märken

Vårat sortiment innehåller allt du behöver under hela säsongen gällande golfbyxor för herr. Våra plagg är bland annat från världskända märken som Callaway och Peak Performance.

Vilka golfhanddukar finns det?

Det finns i princip allt du kan tänka dig och det du vill ha när du är på golfbanan för att ta hand om din utrustning. Kika in vår hemsida och hitta dig en snygg handduk för att hålla din utrustning ren när du är på banan.

Vilka märken på golfhanddukar finns det?

Golfprylar generellt tillverkas jättemycket nu för tiden där det utvecklas massor med nya mönster och färger på. Vi har bland annat handdukar från fantastiska märken som Titleist och TaylorMade.

Vad ska man tänka på när man köper golfhanddukar?

Det viktigaste att ha i åtanke är väl dels hur handduken ser ut men vilka funktioner den har. Hur stor man vill ha sin handduk bör man också lägga någon fundering på.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.