Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFPARAPLYER

Kläder efter väder hjälper inte alltid om regnet öser ner – utrusta dig med ett par golfparaplyer som ytterligare ett skydd för både dig och din golfutrustning. Ett golfparaply är större än ett vanligt paraply, har ergonomiska handtag och är lätta till vikten.

Kikar solen fram är det bara att fälla ihop paraplyet och placera det i paraplyhållaren på din golfvagn. Om vinden är extra stark har vi stormsäkra paraplyer som tål kraftiga vindbyar och inte vänder sig ut-och-in i stormen.

Paraply Cervin golf

Vårt utbud av golfparaplyer

Vädret är ständigt växlande och under golfsäsongen behövs en hel del olika tillbehör för att hjälpa till att hålla utrustningen i bästa skick. Men även för att hindra att bli blöt. Därför erbjuder vi på CervinGolf funktionella och snygga golfparaplyer.

Våra märken

Vårat sortiment innehåller allt du behöver under hela säsongen gällande regn och oväder. Våra plagg är bland annat från världskända märken som Titleist och TaylorMade.

Vilka golfparaplyer finns det?

Det finns i princip allt du kan tänka dig och det du vill ha när du är på golfbanan för att ta hand om din utrustning. Kika in vår hemsida och hitta dig ett snyggt paraply för att hålla din utrustning torr och redo att slå när du är på banan.

Vilka märken på golfparaplyer finns det?

Golfprylar generellt tillverkas jättemycket nu för tiden där det utvecklas massor med nya mönster och färger på. Vi har bland annat paraplyer från fantastiska märken som Titleist och TaylorMade.

Vad ska man tänka på när man köper golfparaplyer?

Det viktigaste att ha i åtanke är väl dels hur paraplyet ser ut men även vilka funktioner den har. Hur stor man vill ha sitt paraply bör man också lägga någon fundering på.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.