Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFBOLLAR

CervinGolf har golfbollar för alla spelare, i olika prisklasser och färger från ledande bolltillverkare som Titleist, Callaway och TaylorMade.  Kanske är det just gula golfbollar som kommer ge dig störst tur på golfbanan?

Vi hjälper dig också med logobollar till företaget till förmånliga priser och dessutom 10% kickback. För ytterligare info se Logobollar 

Hitta dina favoriter hos oss!

Vi har bollar i alla olika prisklasser och nivåer

Golfbollar är uppdelade i kategorier som nivåer och prisklasser. Det finns bollar som du bör använda dig utav för dig som är nybörjare och det finns bollar för dig som känner dig som en mer avancerad golfspelare. Behöver du mer hjälp angående vilka bollar du ska välja och vilka som passar för ditt spel så kan du höra av dig till oss så kan vi hjälpa.

Vårt stora utbud på golfbollar

Våra golfbollar är från TaylorMade och Titleist. Ett grymt exempel på väldigt prisvärda samt fantastiska bollar är Taylor Made TP5x och Titleist Pro V1x som fungerar att använda på alla nivåer.

Vilka är de bästa golfbollarna?

Det finns inget riktigt konkret svar på vilka de bästa bollarna är när det kommer till golf, den största skillnaden på olika bollar är hur mycket de spinner. De mer avancerade golfspelarna brukar använda sig mer utav bollar som spinner mer, i och med att de kan kontrollera bollen bättre.

Vilka golfbollar slår man längst med?

Det viktigaste när det kommer till hur långt du slår är självklart främst din teknik samt hur mycket kraft du har, men du kan få lite hjälp på traven genom att använda en boll som spinner mindre som till exempel Titleist Pro V1x.

Hur fungerar en golfboll?

Den grundläggande konstruktionen av en 2-delad boll gjuter ett skal runt en sfärisk kärna som vanligtvis är tillverkad av gummi. Kärnan innanför skalet brukar ofta vara ganska mjuk medan skalet är mycket hårdare. Detta är då pga att det ska vara skönt att slå bollen men samtidigt vara hållbar.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.