Search
Generic filters
Search
Generic filters

BÄRBAGAR

Här hittar du ett brett sortiment av funktionella bärbagar som passar alla smaker. CervinGolf erbjuder golfbagar från stora golfmärken som TaylorMade, Titleist, Cobra och Callaway.

Om du söker en ny bärbag så har vi ett stort utbud att välja på i olika storlekar och modeller. Våra bagar är funktionsanpassade för att maximera din golfupplevelse. Hittar du inte den bagen du söker kan du självklart kontakta oss för att få hjälp. 

Person som svingar en golfklubba och en golfbag

Våra bärbagar

Vi har bärbagar för alla kroppar och åldrar från märkena Cobra, Titleist och Taylor Made. Vill du ha en bag med ben kan du kika in våra Titleist och Taylor Made bagar samt Cobra. Söker du en bag utan ben kan du kika in våra Cobra bagar samt Titleist. 

Golfbagar för alla 

Vårat utbud av bagar består av pencilbagar som är lite mindre bagar, vi har bärbagar som är vanliga bägar och sedan vagnbagar som är anpassade för att ställa på en golfvagn. Var vänlig att kika in på våra bagar för att hitta den rätta för dig.

Hur mycket väger bärbagar?

Eftersom det finns olika storlekar och olika detaljer som kan väga lite extra på vissa bagar så väger de olika. Men den genomsnittliga bagen full utrustad med klubbor samt annat som bollar, peggar osv väger cirka 20 kg.

Vilken bärbag ska jag välja?

När du ska köpa en bärbag finns det självklart vissa delar man bör se över. Till exempel storlek och tyngd, vad man gillar för typ av utseende på sin bag. Men framförallt hur funktionell bagen är. Kika in vår webshop och hitta den perfekta bärbagen för just dig.

Hur många klubbor rymmer en bärbag?

Enligt reglerna får du bara ha max 14 klubbor i bagen när du går på banan. Detta är väldigt noggrant på professionell nivå men en bag rymmer förmodligen betydligt mer än vad man egentligen får rymma sin bag med. Men eftersom 14 klubbor ska räcka finns det ingen anledning att ha fler.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.