Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFBÄLTEN

En moderiktig accessoar och håller byxorna på plats – funktion och stil är det vi satsar på när det gäller golfbälten för golfbanan. Väder och vind är ständigt växlande i vårt avlånga land, och vi vill att du ska kunna vara bekväm oavsett om det är trettio grader eller tretton.

Spana in vårt breda sortiment med bälten för den aktiva golfspelaren!

RGC16924

Vårt utbud av golfbälten

Vädret är ständigt växlande och under golfsäsongen behövs en hel del olika kläder i garderoben för att anpassa sig efter vädret. Därför erbjuder vi på CervinGolf funktionella och bekväma golfbälten.

Våra märken

Vårat sortiment innehåller allt du behöver under hela säsongen gällande golfbälten.Våra plagg är bland annat från världskända märken som J.Lindeberg och Peak Performance.

Vilka golfbälten finns det?

Det finns i princip allt du kan tänka dig och det du vill ha när du är på golfbanan gällande bälten. Vi har många olika bälten i olika färger och designer. Kika in vår hemsida och hitta den kompletta golf outfiten för både sommaren men även för kallare tider.

Vilka märken på golfbälten finns det?

Golfkläder generellt tillverkas jättemycket nu för tiden där det utvecklas massor med nya mönster och färger på. Vi har bland annat bältenfrån fantastiska märken som J.Lindeberg och Peak Performance.

Vad ska man tänka på när man köper golfbälten?

Att spela golf är alltid lika kul så länge allt är frid och fröjd med väder och omständigheter osv. Dessa omständigheter kan man ju styra lite själv med val av kläder om det till exempel regnar lite eller blåser. Därför ska man även ha ett brett utbud hemma när du ska ut på golfbanan, för att kunna anpassa dig efter vädret.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.