Search
Generic filters
Search
Generic filters

HYBRIDKLUBBOR

Hos oss på Cervin Golf hittar du hybridklubbor från världsledande tillverkare som TaylorMade, Titleist och Cobra.

För att du ska bli så nöjd som möjligt rekommenderar vi att du kommer in till vår butik på Enköpings Golfklubb för en custom fitting, där vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta rätt golfklubbor för just dig.

Varför du ska ha hybridklubbor

En hybrid är en perfekt klubba att använda på en distans mellan driverdistans och järnklubbdistans. Den används oftast vid utslag eller om du ligger på fairway och har långt till hålet efter du slagit ditt driverslag.

Våra märken

Våra hybrider är från världskända tillverkare som Titleist, TaylorMade och Cobra. Vi har klubbor för alla nivåer och i alla prisklasser. Kika in vår webshop och hitta de perfekta hybriderna för just dig.

Vilka hybridklubbor finns det?

Det finns många olika, allt ifrån 1 till 7+. Det motsvarar järnklubborna och dess vinkel fast i en hybridform.  Därför kan du alltså byta ut dina järnklubbor mot andra klubbor, fast det är inget som kanske rekommenderas. Järnklubbor är enklast att komma åt bollen om den ligger i högt gräs till exempel.

När ska jag använda min hybridklubba?

Det är en klubba som är lite av ett mellanting mellan en driver och järnklubbor. De finns i många vinklar och går att använda istället för vissa järnklubbor så som järn 3 och järn 4. Det är klubbor man inte allför ofta använder utan bara vid tillfällen när det är för kort för att slå en driver men för långt för att slå en järnklubba.

Vad ska man tänka på när man köper en hybridklubba?

Ju mer loft du har på din klubba, desto enklare är den att slå med. Har man mindre loft på skaftet så blir det svårare att få en bra träff på bollen men om man träffar går bollen mycket längre.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.