GOLFKLUBBOR

Hos oss på Cervin Golf hittar du golfklubbor i toppklass, som passar alla från junior till dam och herr för både höger- och vänsterspelaren. Klubborna kommer från ledande tillverkare som Cobra, Mizuno, TaylorMade, Callaway, Wilson och Titleist.

För att du ska bli så nöjd som möjligt rekommenderar vi att du kommer in till vår butik på Enköpings Golfklubb för en custom fitting, där vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta rätt golfklubbor för just dig.

Golfklubbor som slår en boll på gräs

Filtrera

Herr/Dam

Varumärke

Klubbtyp

Metalwoods

Vi har järnklubbor för alla nivåer och längder

Söker du nya golfklubbor för att utvecklas till nästa nivå och även ha snyggast klubbor på banan så har vi fantastiska järnklubbor från märken som Callaway, Titleist, Cobra samt Taylor Made som finns för alla nivåer och längder.

Så här hjälper järnklubbor dig på golfbanan

Järnklubbor har olika vinklar på skaftet och är numrerade från 2-10, eller 2-P som man kallar det. Detta hjälper dig välja klubba beroende på hur långt du ska slå. Ju lägre siffra du väljer, desto längre slår du.

Hur länge håller golfklubbor?

Det beror på vilket golfklubba det handlar om, en driver används nästan bara vid utslaget vilket betyder att den brukar behöva bytas vart femte år. Järnklubbor används oftare och brukar behöva bytas vart tredje år.

Vilka golfklubbor behöver man?

Detta är från person till person vad man vill ha men rekommenderat ska man ha en driver för utslag på längre banor, järnklubbor för transportslag dvs mellan utslag och närspelet för hålet. En wedge och putter är bra att ha vid närspelet.

Hur lång ska en golfklubba vara?

Detta varierar på din längd och hur lång du vill ha din klubba samt vad som passar din typ av sving, men det vanligaste om du är mellan 168-189 cm är en klubba på 88-95 cm. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt längd på dina järnklubbor så det är bara att klicka här. 

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.