Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFVAGNAR & GOLFBAGAR

Golfvagnar och Golfbagar finns i många olika varianter. På golfbanan är det mycket som ska rymmas i bagen. Vi har golfbagen som passar just dig. Spelar du i alla väder rekommenderar vi en vattentät bag. 

Vi erbjuder många olika varianter av vagnar och vill alltid erbjuda det bästa åt våra kunder. Vagnarna är smidiga att fälla ihop och flera av dem blir riktigt kompakta. 

Person som svingar en golfklubba och en golfbag

Vårat stora utbud på golfvagnar och golfbagar.

Vi har många olika golfbagar och golfvagnar som passar alla kroppar och åldrar, vi har bärbagar med stativ, utan stativ och vagnar du kan ställa din bag på för att sedan rulla. Våra bagar och vagnar finns i olika prisklasser och storlekar så du kan hitta det perfekta för just dig. Om du vill ha experthjälp angående vilken bag eller vagn du ska välja kan du enkelt höra av dig till oss för hjälp.

Våra märken på golfvagnar och golfbagar.

Vi har även stort utbud när det kommer till märken på golfbagar och vagnar. Vi har bagar från Titleist, Taylor Made och Cobra, och vagnar från Max. Detta är ju perfekt om du vill ha en komplett outfit från ett specifikt märke.

Vilken golfbag ska jag ha?

Det finns många olika typer av golfbagar. Söker du efter en liten bag så kan en pencilbag vara något för dig, vill du ha en normalstorleks bag är en bärbag något för dig, vill du en bag som du kan använda på en vagn ska du köpa en vagnbag samt en vagn.

Hur mycket kostar en golfvagn?

Detta varierar helt och hållet och är beroende på vilket märke samt vilken kvalité det är på vagnen men även vilka funktioner den besitter. Vi säljer många olika varianter och försöker tillgodose varje prisklass. 

Hur många klubbor rymmer en golfbag?

Enligt reglerna så får din golfbag bara innehålla 14 klubbor vilket ska räcka när du fyllt bagen med ditt golfsett som oftast består av en driver, järnklubbor, några wedgear och en putter. Men vanligtvis så vill man även få plats med annat i sin golfbag så våra bagar är rymliga och smart planerade. 

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.