Search
Generic filters
Search
Generic filters

FAIRWAYWOODS

Hos oss på CervinGolf hittar du fairwaywoods från TaylorMade, Titleist, Cobra och Callaway. Vilket är en självklar klubba att ha i golfbagen.

För att du ska bli så nöjd som möjligt rekommenderar vi att du kommer in till vår butik på Enköpings Golfklubb för en custom fitting, där vår kunniga personal kan hjälpa dig att hitta rätt golfklubbor för just dig.

Metalwoods som slår golfbollar

Varför du ska ha en fairwaywood

Alla golfklubbor finns av en anledning och har ett syfte, vad du väljer att ha i din golfbag och använda är upp till dig. Woodklubbor brukar användas längre distanser efter man slagit sin driver. Du kan också använda den istället för en driver om du känner att den passar bättre på just det hålet.

Vårat utbud av fairwaywoods

Vi har golfklubbor för både dam och herr, höger- och vänsterspelare för alla nivåer i alla prisklasser. Våra klubbor är från världsledande tillverkare som Titleist, TaylorMade och Cobra.

Vilka fairwaywoods klubbor finns det?

Dessa klubbor är ett mellanting av hybrider och drivers. Detta gör då att de bara går från 1-3. De är klubborna man slår längst med efter drivern. Allt handlar om vad du själv är bekväm med så det går att byta ut järnklubbor till hybrider eller fairwaywoods klubbor.

När ska jag använda min fairwaywood?

Man brukar använda den vid utslag eller om man ligger på fairway och har långt kvar till flaggan. Sedan använder du självklart den när man vill och man kan alltid anpassa styrkan på slaget efter distans till flaggan.

Vad ska jag tänka på när jag köper en fairwaywood?

Det första man bör tänka på är självklart kvalité och vilken prisklass du kan tänka dig. Sedan bör man förstås tänka på hur mycket loft man vill att klubban ska ha. Är du en mer avancerad spelare kanske du kan kika på klubbor med mindre loft, de är svårare att få en bra träff med men man kan slå bollen längre.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.