Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFSKOR

Dina golfskor ska vara anpassade efter hur du är som golfspelare, både för din personliga smak och för din komfort. Vi har golfskor från ledande skotillverkare som Nike, Adidas, FootJoy och Puma, både med mjukspikar och spiklösa skor. 

Funktion och stil är det vi satsar på när det gäller skor för golfbanan. Väder och vind är ständigt växlande i vårt avlånga land, och vi vill att du ska kunna vara bekväm oavsett om det är trettio grader eller tretton.

Spana in vårt breda sortiment för den aktiva golfspelaren!

e172ffb4bcfa4b57abd4277a2fc32be9

Filtrera

Vill du ha bättre precision och kontroll över din sving och ditt slag? Köp dig ett par golfskor!

Golfskor har en speciell sula som gör att du får bättre grepp när du rör dig i golfmiljön, de är anpassade efter golfbanornas höjd och markförändringar, gräs och lera. I och med detta har du betydligt bättre grepp och kan fokusera mer på hur du ska träffa bollen och ha en fin sving, har man vanliga skor finns det en underliggande oro att halka vilket man vill förebygga.

Våra olika funktionsspäckade skor

Vi har många olika skor med hjälpande funktioner som kan hjälpa dig på golfbanan som till exempel vattentäta skor, skor med förstärkningar som stabiliserar ditt grepp om marken. Vi har även golfskor med ett patenterat dämpningssystem som tillåter skon att absorbera stötar och återföra energi.

Vilka golfskor är bäst?

När det kommer till skor handlar det mer om vilken typ av sko som passar din fot och hur bekväma du tycker de är, då det inte riktigt finns ett par skor som är ”bäst”. Vilket utseende du vill ha men även vilka funktioner du söker efter i dina skor. Kika in våra FootJoy och Ecco skor och hitta de perfekta skorna för dig,

Måste man ha golfskor på golfbanan?

Man behöver inte ha skor anpassade för golf på golfbanan men det är något alla golfkunniga och utövande spelare skulle rekommendera. Vill du lära dig mer om regler och golfetikett kan du läsa om det här

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.