Search
Generic filters
Search
Generic filters

TILLBEHÖR TILL GOLF

Hos oss på CervinGolf hittar du massor med tillbehör till golf, för ditt golfspelande. Vi har handskar, peggar, handdukar, paraplyer och mycket mer. Allt för att ditt golfspelande ska maximeras. 

Känn dig bekväm med att få tillbehören till golf som ska hjälpa dig på banan och till banan. Vi vill ge våra spelare de bästa av förutsättningar för en härlig golfrunda. 

Skärmbild 2021-11-17 144539

Tillbehören till golf för att maximera din golfupplevelse

När du ska ut på golfbanan är självklart det viktigaste att ta med din bag med golfklubbor, men något som kan höja stämningen och upplevelsen men även vara användningsbart är verktyg som avståndsmätare, paraply och peggar.

Tillbehör för bättre förutsättningar

Om du använder dig utav golftillbehör som till exempel en handske får du mycket bättre grepp om och golfklubborna vilket resulterar i bättre kontroll på dina slag. Använder dig utav en avståndsmätare gör du det lite enklare för dig att välja klubba och komma rätt istället för att uppskatta avståndet med ögonmått. Dessa små saker kan hjälpa dig väldigt mycket och därmed ger dig bättre förutsättningar.

Vilka tillbehör till golf är viktigast?

Många tillbehör är viktiga att ha med sig, men här är det helt upp till var och en. Ett paraply kan till exempel vara bra att ha när det regnar, men det som du i princip måste ha är peggar och en golfhandske. Peggar för att få upp bollen från marken när du ska använda din driver på utslaget och en handske gör det mer bekvämt för handen på grund av förbättrat grepp.

Hur långa peggar ska man ha?

När du slår med din driver ska du använda längre peggar som är ungefär 70-80 mm långa medan om du slår ut med en järnklubba inte behöver använda någon pegg alls, eller kortare peggar som är framtagna specifikt för järnklubbor

Varför har man en avståndsmätare?

En avståndsmätare är inte ett måste att ha på golfbanan men om du spelar mycket golf och är duktig är en avståndsmätare bra att ha. Den mäter alltså avståndet från var du står till vad du riktar den mot och underlättar ditt klubbval.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.