Search
Generic filters
Search
Generic filters

Byten och returer

Ångerrätt

Konsumenten har enligt svensk lag rätt att ångra köpet inom 14 dagar från att varan mottagits. Du har även rätt att öppna förpackningen och kontrollera varan utan kostnad. Hanterar du produkten på ett sätt utöver det som krävs för att kunna bedöma produkten och detta utgör en värdeminskning, är du som konsument ansvarig för detta. Detta gäller även originalförpackningen. För att använda dig av ångerrätten kan du fylla i ett digitalt formulär, antingen här eller på Konsumentverkets hemsida. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan.

14-dagars öppet köp

Inom 14 dagar från att du mottagit varan gäller full returrätt, där du kan byta till en annan vara eller få pengarna tillbaka. Detta kan ske i butik eller via post. Registrera din retur på vår hemsida. Varan som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. På klädesplagg ska etiketterna sitta kvar. Du som kund är ansvarig för returen, så vi rekommenderar dig att spara inlämningskvittot från ditt postombud.

Retur av webborder

För att returnera varan använder du retursedeln som skickats med i ditt paket. Returfaktskostnad 59 kr. 

Du som kund är ansvarig för returen, så vi rekommenderar dig att spara inlämningskvittot från ditt postombud.

Vill du byta en vara?

Vill du byta din vara kan du lägga en ny order och returnera den gamla, för att spara väntetid i processen. 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på info@cervingolf.se eller via telefon på 070-545 64 06 

Återbetalning vid faktura

När din retur har nått oss kontaktar vi Klarna för en kreditering. Vid fakturabetalning får du en återbetalning på samma konto som du betalade ifrån. Om du ännu inte betalat fakturan pausas den och du får en uppdaterad faktura på din e-post när när vi hanterat returen. Du är skyldig att betala fakturan innan förfallodatum, annars debiteras du en påminnelseavgift från Klarna.

Återbetalning vid kortköp eller banköverföring

När din retur har nått oss kontaktar vi Klarna för en kreditering. Pengarna återbetalas till samma konto som du betalade ifrån. Så snart vi hanterat din retur får du ett mail från oss.

Returadress

Proxess AB / Enköpings Golfbutik
Åkersberg 1
749 46 ENKÖPING

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.