Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFSHORTS FÖR DAM

Här hittar du stretchiga golfshorts för dam för olika tillfällen och i olika längder och märken.

Funktion och stil är det vi satsar på när det gäller kläder för golfbanan. Väder och vind är ständigt växlande i vårt avlånga land, och vi vill att du ska kunna vara bekväm oavsett om det är trettio grader eller tretton. När det kommer till shorts vill vi att du ska känna dig bekväm och redo för en runda. 

Spana in vårt breda sortiment för den aktiva golfspelaren!

golf, swing, texas tech

FILTRERA

Varumärke

Färg

Vårt utbud av golfshorts.

Vädret är ständigt växlande och under golfsäsongen behövs en hel del olika kläder i garderoben för att anpassa sig efter vädret. Därför erbjuder vi på CervinGolf funktionella och bekväma golfshorts.

Våra märken

Vårat sortiment innehåller allt du behöver under hela säsongen gällande golfshorts. Våra plagg är bland annat från världskända märket Röhnisch. Om du inte hittar shortsen du vill ha kan du alltid höra av dig till oss för att få hjälp. 

Vilka golfshorts för dam finns det?

Det finns i princip allt du kan tänka dig och det du vill ha när du är på golfbanan gällande underdelen av kroppen när det är lite varmare väder. Kika in vår hemsida och hitta den kompletta golf outfiten för både sommaren men även för kallare tider.

Vilka märken på golfshorts för dam finns det?

Golfkläder generellt tillverkas jättemycket nu för tiden där det utvecklas massor med nya mönster och färger på. Vi har bland annat golfshorts från fantastiska märket Röhnisch.

Vad ska man tänka på när man köper golfshorts för dam?

Att spela golf är alltid lika kul så länge allt är frid och fröjd med väder och omständigheter osv. Dessa omständigheter kan man ju styra lite själv med val av kläder om det till exempel regnar lite eller blåser. Därför ska man även ha ett brett utbud hemma när du ska ut på golfbanan, för att kunna anpassa dig efter vädret och för den stil du vill ha just för dagen. 

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.