REGNJACKOR FÖR DAM

Det är ju inte helt ovanligt med en större mängd nederbörd i Sverige, därför erbjuder vi på CervinGolf snygga regnjackor för dam så att du slipper missa en speldag.

Funktion och stil är det vi satsar på när det gäller kläder för golfbanan. Väder och vind är ständigt växlande i vårt avlånga land, och vi vill att du ska kunna vara bekväm oavsett om det är trettio grader eller tretton.

Spana in vårt breda sortiment med golfkläder för den aktiva golfspelaren!

Två golfspelare med damkläder

FILTRERA

Varumärke

Färg

Vårt utbud av regnjackor

Vädret är ständigt växlande och under golfsäsongen behövs en hel del olika kläder i garderoben för att anpassa sig efter vädret. Därför erbjuder vi på CervinGolf funktionella och bekvämliga regnjackor.

Våra märken

Vårat sortimen innehåller allt du behöver under hela säsongen gällande regnjackor för dam. Våra plagg är bland annat från världskända märken som RöhnischDaily SportsFunc Factory, Abacus och många fler. 

Vilka regnjackor för dam finns det?

Det finns i princip allt du kan tänka dig och det du vill ha när du är på golfbanan gällande överdelen av kroppen när det är lite kyligare väder. Vi har båda lite tjockare regnjackor och jackor med tunnare material. Kika in vår hemsida och hitta den kompletta golf outfiten för både sommaren men även för kallare tider.

Vilka märken på regnjackor för dam finns det?

Golfkläder generellt tillverkas jättemycket nu för tiden där det utvecklas massor med nya mönster och färger på. Vi har bland annat jackor från fantastiska märken som Daily SportsAbacusRöhnisch och många fler.

Vad ska man tänka på när man köper regnjackor för dam?

Att spela golf är alltid lika kul så länge allt är frid och fröjd med väder och omständigheter osv. Dessa omständigheter kan man ju styra lite själv med val av kläder om det till exempel regnar lite eller blåser. Därför ska man även ha ett brett utbud hemma när du ska ut på golfbanan, för att kunna anpassa dig efter vädret.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.