Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFHANDSKAR

Dina golfhandskar är ett viktigt hjälpmedel och ska passa som – ja, handen i handsken helt enkelt. Med olika modeller från ledande tillverkare som Titleist och TaylorMade erbjuder vi handskar som hjälper dig att få det ultimata greppet på din golfklubba. Vi siktar på en perfekt passform, ett stenhårt grepp och lång hållbarhet.

Funktion och stil är det vi satsar på när det gäller kläder för golfbanan. Väder och vind är ständigt växlande i vårt avlånga land, och vi vill att du ska kunna vara bekväm oavsett om det är trettio grader eller tretton.

Spana in vårt breda sortiment för den aktiva golfspelaren!

110588_T257_04

Vårt utbud av golfhandskar 

När du spelar golf är det viktigt att ha grepp om klubban så du kan fokusera på själva slaget. Därför erbjuder vi på CervinGolf funktionella och bekväma golfhandskar.

Våra märken

Vårat sortiment innehåller allt du behöver under hela säsongen gällande golfhandskar. Våra plagg är bland annat från världskända märken som Titleist och TaylorMade.

Vilka golfhandskar finns det?

Det finns i princip allt du kan tänka dig och det du vill ha när du är på golfbanan för att få ett så bra grepp som möjligt om klubban. Kika in vår hemsida och hitta den kompletta golf outfiten för både sommaren men även för kallare tider.

Vilka märken på golfhandskar finns det?

Golfkläder generellt tillverkas jättemycket nu för tiden där det utvecklas massor med nya mönster och färger på. Vi har bland annat handskar från fantastiska märken som Titleist och  TaylorMade.

Vad ska man tänka på när man köper golfhandskar?

Det är precis som allt annat som du ska tänka på innan du köper något. Dels hur den ser ut men kanske viktigast hur bekväm du är med den och hur bra grepp du känner att du får om klubban.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.