Integritetspolicy

För oss på CervinGolf är det viktigt att värna om värna om din personliga integritet och att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Genom vår integritetspolicy vill vi informera dig om vi behandlar dina personuppgifter, och för att du som kund ska förstå vilken typ av information vi samlar in.

VEM ÄR ANSVARIG FÖR DINA PERSONUPPGIFTER?

Proxess AB, Org.nr: 556845-3285 med adress Kiselvägen 15, 746 41 Bålsta är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. 

Proxess AB har en gemensam IT-infrastruktur där alla affärstransaktioner med tillhörande personuppgifter och data hanteras och ägs centralt av Proxess. Proxess är därmed personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter och är därför ansvarig för att dina uppgifter hanteras på ett korrekt och säkert sätt i enlighet med tillämplig lagstiftning.

 

PERSONUPPGIFTER SOM VI BEHANDLAR OM DIG
Personuppgifter som du har lämnat till oss

Den information som du själv lämnar till oss samlar vi in och lagrar. Den informationen är namn, personnummer, e-post, mobilnummer och post- och leveransadress. Vid köp samlar vi in uppgifter om köpta varor, pris, butik, datum och eventuella returer. Vid deltagande i evenemang eller kontakt med kundservice samlar vi dina personuppgifter. Anledningen till att vi samlar dessa uppgifter är för att vi ska kunna fullfölja våra skyldigheter till dig som kund.

Personuppgifter som vi har samlat in från dig

När du handlar hos oss, besöker vår hemsida cervingolf.se eller interagerar med oss samlar vi in dina personuppgifter. Vi behandlar information om varor som du har köpt, klickat på eller lagt i din varukorg. Andra uppgifter vi behandlar är köphistorik, köpmönster och dina kundpreferenser. Vi behandlar även språkinställningar, geografisk information och annan data vi får i samband med ditt besök på cervingolf.se.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.