Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFBAGAR

Här hittar du ett brett sortiment av funktionella golfbagar som passar alla smaker. CervinGolf erbjuder golfbagar från stora golfmärken som Cobra, TaylorMade och Titleist. Om du söker en ny bärbag eller vagnbag så har vi ett stort utbud att välja på i olika storlekar och modeller.

Golfspelare med en Golfbag

Våra golfbagar

Vi har golfbagar för alla kroppar och åldrar från märkena Cobra, Titleist och Taylor Made. Vill du ha en bag med ben kan du kika in våra Titleist och Taylor Made bagar samt Cobra. Söker du en bag utan ben kan du kika in våra Cobra bagar samt Titleist. 

Golfbagar för alla 

Vårat utbud av bagar består av pencilbagar som är lite mindre bagar, vi har bärbagar som är vanliga bägar och sedan vagnbagar som är anpassade för att ställa på en golfvagn. Var vänlig att kika in på våra bagar för att hitta den rätta för dig.

Vad finns det för bagar?

Det finns bagar från alla olika märken och alla olika storlekar. Pencilbagar är en ut av de som är en mindre väska, en vanlig bag som man kan bära samt vagnbagar som är avsedda för att ställa på en vagn. Denna typ av vagn behövs självklart köpas till.

Hur mycket väger en golfbag?

Eftersom det finns olika storlekar och olika detaljer som kan väga lite extra på vissa bagar så väger de olika. Men den genomsnittliga bagen full utrustad med klubbor samt annat som bollar, peggar osv väger cirka 20 kg.

Hur många klubbor rymmer en golfbag?

Enligt reglerna får du bara ha max 14 klubbor i bagen när du går på banan. Detta är väldigt noggrant på professionell nivå men en bag rymmer förmodligen betydligt mer än vad man egentligen får rymma sin bag med. Men eftersom 14 klubbor ska räcka finns det ingen anledning att ha fler.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.