Search
Generic filters
Search
Generic filters

GOLFVAGNAR

Här hittar du ett brett sortiment av funktionella golfvagnar som passar alla smaker. CervinGolf erbjuder golfvagnar från Max i ett gäng olika färger och designer. En vagn är det perfekta komplementet för din golfbag. Skippa att trötta ut ryggen och spar kraft för slagen. Köp din golfvagn hos oss på CervinGolf

Person som rullar en golfvagn

Införskaffa dig en golfvagn och njut som aldrig

En golfvagn kommer få dig att njuta på banan som aldrig förr, slippa bördan av att bära din golfbag. Kika in en av våra vagnar så kan du ställa din golfbag på och rulla istället för att bära.

Tillbehör till golfvagnar

En golfvagn har ju egentligen bara 3-4 hjul och ett skelett som ett hjälpmedel att bära din golfbag på banan för dig. Det man kan göra är att köpa till lite tillbehör som till exempel en mugghållare. Även andra små detaljer för att dels göra den roligare men även mer användningsbar. 

Kan jag använda en bärbag på en golfvagn?

Ja det är inga problem att använda en bärbag på en vagn. Det funkar att ställa de flesta bagarna på en vagn, vissa är dock lite problematiska för just det. Det finns också bagar utan ben som är anpassade för att ställa på en vagn.

Hur vet man att golfvagnar är bra?

En golfvagn har lite krav på sig de lyder att den ska ha 3-4 hjul och ska puttas framför dig när du går för att minimera skador. Den ska även vara lätt att hantera både på banan, lätt att få in och ut ur bilen samt i förrådet.

Varför ska jag använda golfvagnar?

När du använder en golfvagn sparar du energi istället för att lägga ned energi på att bära en golfbag. Det är också mycket mer skonsamt för dig som möjligtvis har problem med ryggen, knän. höfter och mer.

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.