Search
Generic filters
Search
Generic filters
Föregående bild
Nästa bild

Costa Navarino

Förläng golfsäsongen! Följ med på våra uppskattade golfresor. Hösten åker vi till vackra och exklusiva Costa Navarino i Grekland. Nu med två helt nya banor! 

Vi fortsätter med vårt uppskattade upplägg med starttider på förmiddagen (första start runt 10-tiden). Höstens resor är spelresor. Men självklart ingår träning/uppvärmning före rundan för er som önskar.  Vi är också med och spelar på banan. Upplev skillnaden med coachning på banan!  Till kvällen blir det gemensam middag och massor av trevligt!

Golfbanorna
Vi kommer att spela de två nya banorna på Navarino Hills, Olympic Course och Hills Course.  Två riktigt fina banor med spektakulära vyer. 

Vi kommer självklart också att spela uppskattade Dunes Course och Bay Course. Dunes Course ligger precis intill hotellet. En bana med generösa fairways och imponerande greenområden. Bay Course spelas med utsikt över Navarino Bay. Magiskt vacker. 

Fyra toppbanor med bra design och fantastiska vyer. 

Ca 16 deltagare / vecka.

Turistskatt förekommer. Betalas vid utcheckning.

Flyget sker med Aegean

Resan säljs och marknadsförs av CervinTravel 

INFO

Resan inkluderar:

  • Flyg tur & retur Stockholm  – Kalamata
  • Flygplatstransfer Kalamata
  • 7 nätter i dubbelrum 
  • Halvpension: 7 frukostar och 5 middagar
  • 5 greenfee
  • Golfbil 5 rundor 
  • Rangebollar vid träning/uppvärmning
  • Coachning på banan
  • Fritt låneset från Taylor Made

Pris: från 25 995:- *

Enkelrumstillägg 5 995:-
Önskas egna klubbor kostar golfbag på flyget 900:-

*Pris för höstens resor är ej satt ännu och kan komma att ändras. 

Resedatum hösten 2024
28 september – 5 oktober 
5 oktober – 12 oktober  
12 oktober – 19 oktober 
19 oktober – 26 oktober
26 oktober – 2 november

För bokning mejla till veronica@cervingolf.se

Nedan gäller vid bokningar som görs med resor som utförs av Cervin Travel. För resorna som levereras av GolfPlaisir/Pro Tours, AKI GolfTravel gäller deras resevillkor och allmänna bestämmelser.

Vid bokning av resa sker inbetalning av anmälningsavgift.

Kontrollera att för- och efternamn på fakturan överensstämmer med vad som står i era pass (mellannamn behöver ej vara med). Vid eventuell namnändring efter delinbetalningen tillkommer den merkostnad som flygbolaget tar ut. Resan bekräftas genom att betala delinbetalningen. CervinTravel tillämpar de allmänna resevillkoren enligt rekommendationer från Svenska Resebyråföreningen. I och med att man gjort delbetalningen har man godkänt villkoren för resan.

Vi rekommenderar att kontrollera ert försäkringsskydd inför resan. Det går också mycket bra att betala med kort för att ta del av eventuella kortförsäkringar. Kom också ihåg att kontrollera att du har ett giltigt pass inför resan, CervinTravel ansvarar ej för följderna av ej giltigt pass vid avresa.

Betalning

Delinbetalningen görs senast 20 dagar efter fakturadatum. Slutbetalningen görs senast 20 dagar före avresa. Vid betalning vänligen uppge fakturanummer. Det går också mycket bra att betala resan med kort. För kortbetalning mejla niklas@cervingolf.se för betalningslänk.

Avbokningsregler

Vid eventuell avbokning gäller enligt nedan.

– Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar (4000 kr)
– Vid avbokning 90-60 dagar före avresa betalar resenären 25% av resans totala pris.
– Vid avbokning 59-30 dagar före avresa betalar resenären 50% av resans totala pris.
– Vid avbokning <30 dagar före avresa betalar resenären 100% av resan pris.

Flyg

Flygtiderna är preliminära och kan ändras på kort varsel. Kontrollera alltid flygtiderna på färdbeviset/flygbiljetten. Flygbiljetterna skickas ut via mail 7 – 14 dagar innan avresa. OBS! Har du ej erhållit biljett 7 dagar före avresa vänligen kontakta oss. Bokar ni anslutningsflyg rekommenderar vi att boka ombokningsbara biljetter, alternativt med god marginal. CervinTravel är inte ansvarig för merkostnader i samband med ändrade flygtider. Det är alltid flygtiderna på färdbeviset/biljetten som gäller. CervinTravel ersätter inte för ändrade flygtider, flyg- eller bagageförseningar.

Cervin Travel är medlemmar i Svenska resebyråföreningen och ställer lagstadgade garantier till Kammarkollegiet.

Vi följer Svenska resebyråföreningens rekommenderade och särskilda resevillkor. För ytterligare info se SRFs villkor för paketresor

Nyheter & Erbjudande

Se till att du aldrig missar en nyhet eller ett erbjudande från oss. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av exklusiva erbjudnanden, inspiration, tips för att förbättra ditt spel och nyheter som rör din golf.