Costa Navarino

Starta säsongen rätt! Följ med på våra uppskattade golfresor. Vi åker till vackra och exklusiva Costa Navarino i Grekland. Vi fortsätter med vårt uppskattade upplägg med tidigare starttider. Före spel ingår träning/uppvärmning för er som önskar.  Vi är två PGA pron på plats för att maximera just din träning. All träning utgår ifrån dina förutsättningar och den teknik du har idag. Vi kommer också att utveckla spelstrategin då den största delen av träningen sker på banan. Upplev skillnaden med spellektion och coachning på banan. Till kvällen blir det gemensam middag och massor av trevligt!

Vi var med grupper på Costa Navarino i höstas, och anläggningen har vidtagit riktigt bra åtgärder med anledning av Covid 19. Allt fungerade mycket bra och kändes väldigt tryggt. För ytterligare info om anläggningens imponerande åtgärder se Costa Navarino Health & Safety

The Westin Costa Navarino Golf Resort *****
Ett riktigt fint lyxhotell precis utanför Kalamata. Resorten är uppbyggd som en liten by precis vid havet. På hotellet erbjuds flera olika aktiviteter, och det finns flera trevliga restauranger och barer. Passa också på att besöka Anazoe, hotellets vackra och prisbelönta SPA anläggning.

Golfbanorna
Dunes Course är designad av Bernhard Langer. En bana med hög kvalité och riktigt bra layout. Generösa fairways och imponerande greenområden. Banan följer den typiska grekiska naturen med olivlundar och citrusodlingar. Banan ligger precis intill hotellet.

Bay Course är en mycket vacker bana med fantastiska vyer. Flera av hålen spelas med utsikt över den historiska bukten Navarino. Nu också med nytt fint klubbhus. Design av Robert Trent Jones JR. Banan ligger ca 7 km från hotellet (fri transport).

Ca 16 deltagare / vecka.

Turistskatt förekommer. Betalas vid utcheckning.

Resan säljs och marknadsförs av Cervin Travel

Info

Resan inkluderar:

  • Flyg tur & retur Stockholm  – Kalamata
  • Flygplatstransfer Kalamata
  • 7 nätter i dubbelrum på The Westin*****
  • Halvpension: 7 frukostar och 5 middagar
  • 5 greenfee
  • Golfbil Bay Course
  • Rangebollar vid träning/uppvärmning
  • Spellektion
  • Fritt låneset från Taylor Made

Pris från: 18 495:-

Vecka 12-15 tillkommer 500:-
Enkelrumstillägg 3 750:-
Flygtillägg för egen golfbag 800:-

Resedatum våren 2021

vecka 10, 6 mars – 13 mars
vecka 11, 13 mars – 20 mars
vecka 12, 20 mars – 27 mars
vecka 13, 27 mars – 3 april
vecka 14, 3 april – 10 april
vecka 15, 10 april – 17 april

PGA AV INSTÄLLT FLYG ÄR VÅRENS RESOR INSTÄLLDA.